De Van Roey ICT Group werd begin dit jaar structurele partner van de vzw To Walk Again. To Walk Again biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan, zoals sport- en vakantiekampen, aangepaste fitness, rolstoelbasketbal, handbiking …

Het kloppend hart van To Walk Again is het postrevalidatiecentrum gevestigd in AZ Herentals. Hier krijgen mensen met een fysieke beperking stimulerende en progressieve postrevalidatie op maat.

Het centrum gebruikt hiervoor de nieuwste technologieën en geeft deskundige begeleiding. Een mooi voorbeeld is het stappen met de staprobot Ekso Bionics.

"Financiële beperkingen mogen mensen niet verhinderen om aan sport & beweging te doen."

Marc HerremansStichter en boegbeeld To Walk Again

Pat Van Roey:

“VanRoey.be is een sportief bedrijf. Sport is bij uitstek een manier om te werken aan je fysieke en ook mentale gezondheid. Het verhoogt je levenskwaliteit. Vaak heeft het ook nog een positieve impact op je ecologische voetafdruk, zoals bij fietsen.

Niet alleen in ons bedrijf, maar ook in ons MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) staan sport en gezondheid centraal. We hebben een groot hart voor goede doelen die gezondheid voorop stellen. Liefst dan nog initiatieven die sport en gezondheid ondersteunen voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Wanneer hierbij een link gelegd wordt met nieuwe technologieën – onze core business – dan worden we helemaal enthousiast. Niet zo gek dus dat VanRoey.be en to Walk Again elkaar gevonden hebben.

Ik ontmoette Johan Cremery, de directeur, op een activiteit van het netwerk fietsende managers. Het klikte meteen en wij gingen graag in op de vraag van Johan om To Walk Again en het postrevalidatiecentrum te ondersteunen op het vlak van ICT.“

Leave a Reply