Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op zondag 26 november vond bij UGC in Turnhout het personeelsfeest van de Van Roey ICT Group plaats. Een bevlogen team van het IT-bedrijf zamelde tijdens afgelopen zomer niet minder dan € 4.500 in voor To Walk Again (TWA). General Manager Pat Van Roey overhandigde boegbeeld Marc Herremans – in naam van zijn team – de cheque. Een hartverwarmend moment, ook voor Marc Herremans: “Ik ben de mensen van VanRoey.be enorm dankbaar. Een super resultaat van een super fijn team.

 

Structurele partner van TWA én deelnemer aan Run To Walk Again

Begin dit jaar werd VanRoey.be structurele partner van TWA. Het bedrijf ondersteunt TWA de komende jaren bij al haar ICT-noden. Kort daarna beslisten een aantal collega’s mee te doen aan Run To Walk Again (RTWA). Tijdens het weekend van 23 en 24 september liepen en fietsten een team van collega’s, familie en vrienden niet minder dan 7 marathons. Via sponsoracties allerhande werd € 4.500 verzameld: een carwash, een wafelenbak, ijsjesverkoop, een zomerbar en een ‘like ons’ actie op social media. Met de steun ook van een aantal leveranciers, partners en het management van de ICT groep.

Marc Herremans ontvangt de cheque

De overhandiging van de cheque gebeurde op zondag 26 november tijdens het personeelsfeest waarbij medewerkers, partners kinderen én kleinkinderen welkom waren in de gebouwen van een andere klant Van VanRoey.be, UGC Turnhout (voormalig Utopolis).
Terwijl de 250 aanwezigen voor aanvang van hun gekozen film eerder de aangekondigde Sint verwachtten, werd de aanwezigheid van Marc Herremans bekend gemaakt. Het was General Manager Pat Van Roey die de cheque van 4500 euro voor To Walk Again mocht overhandigen. De handen, die misschien nog wat koud aanvoelden van de frisse buitentemperaturen, gingen massaal op elkaar. Een hartverwarmend moment. Ook voor Marc Herremans: “Ik ben de mensen van VanRoey.be enorm dankbaar. Een super resultaat van een super fijn team.” Na de film kwam ook de sint alsnog langs.

To Walk Again

“To walk again” dat was één van de eerste gedachten die Marc Herremans had enkele uren na z’n fatale val in 2002. Ondanks zijn eigen zware revalidatie, besloot hij om samen met zijn trainer Paul Van Den Bosch geld in te zamelen om onderzoek naar dergelijke ruggenmergletsels te financieren. Met een positieve ingesteldheid en een ijzeren doorzettingsvermogen zorgt Marc Herremans er al 15 jaar voor dat lotgenoten onder meer van een divers sportaanbod kunnen genieten. Een stichting waar de Van Roey ICT Group maar al te graag haar schouders mee onder zet.