Met trots mogen we drie gekende logistieke dienstverleners toevoegen aan ons palmares. Zij kozen voor het Logiqstar-platform om enkele cruciale processen en procedures te automatiseren en beter te managen. Een belangrijke stap naar digitalisering, paperless werken en efficiëntie.

5de havendok & Hargo Logistics

5dehavendok logoDe Antwerpse havenbedrijven Hargo Logistics & 5de Havendok voor Logiqstar. Ze behandelen voornamelijk project cargo, bulk goederen en fijne chemicaliën in hiervoor speciaal uitgeruste magazijnen en faciliteiten voor bulk opslag. Naast hun op- en overslag activiteiten is Hargo Logistics ook een geregistreerde douane-expediteur met een eigen douane entrepot. Dankzij Logiqstar automatiseert en digitaliseert Harvo haar volledige bedrijfsprocessen van offerte tot factuur: van het workflow gestuurde orderbeheer met geïntegreerd 3th party voorraadsysteem over CEPA loonadministratie tot aan de boekhouding.

ILB

ILB (Interfreight Logistics Benelux) is een vaste Antwerpse waarde in internationale expeditie en transport. Met eigen vestigingen in Antwerpen, Rotterdam, Oss, Barcelona en Odessa zijn ze onder andere gespecialiseerd in weg-, zee- en luchttransport van (petro)chemicaliën en cosmeticaproducten. Met de Dynamics NAV suite van Logiqstar zetten ze een volgende stap in hun “digital journey” naar de toekomst zodat ze klanten nog efficiënter kunnen bedienen.

Fresh Warehousing

Fresh Connection en Fresh Warehousing zijn gespecialiseerd in de logistieke behandeling van reefer-cargo (fruit, groenten, vis, vlees…). Fresh groeide binnen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen uit tot een toonaangevende speler in de markt van reefer-cargo. Opslag-, behandeling-, transport-, expeditie- en douaneformaliteiten zijn dagelijkse kost voor Fresh. Met de modulaire oplossingen van Logiqstar was het dan ook onmiddellijk een match. In een eerste fase zullen de boekhoudkundige, expeditie en voorraad gerelateerde processen uitgerold worden. In een tweede fase kijken we samen naar de douane- en entrepotformaliteiten.