Sinds begin dit jaar maakt Logiqstar samen met VanRoey.be deel uit van de Van Roey ICT Group. Het Eindejaarsevent op 6 december is hét uitgelezen moment om de oplossingen, aanpak én partners van VanRoey.be beter te leren kennen.
Klaar om te ontdekken hoe de toekomst van uw organisatie er uitziet? Neem die vooral zelf in de hand. Omarm de mogelijkheden van ICT en technologie. Cloud, data, mobiele toepassingen, cognitief computergebruik en ‘the Internet of Things’ zijn geen modewoorden, ze veranderen uw businessmodel én de verwachtingen van uw klanten fundamenteel.
VanRoey.be en haar partners nodigen u uit op het Digital Transformation Lab.
Duik in ons verfrissende bad van vernieuwing, netwerking en fun!

Wanneer?

Dinsdag 6 december
vanaf 12u15

Wat?

Eindejaarsevent
VanRoey.be

Waar?

De Waai
Werft 61, 2440 Geel
Over VanRoey.be
VanRoey.be is strategische ICT-partner van ondernemingen.
VanRoey.be volgt de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet op en vertaalt ze in strategisch voordeel voor u. Ons doordacht gekozen portfolio van ICT-oplossingen professionaliseert uw bedrijfsprocessen. We focussen hierbij op digital transformation, security, cloud, mobile en applications. VanRoey.be biedt u de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met doorgedreven expertise en kwaliteit. U blijft een betrouwbare en succesvolle zakenpartner: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Leave a Reply