Logiqstar wordt verdeeld & ondersteund
door tal van gecertificeerde partners

Xtras

XTRAS forward thinking GmbH & Co. KG

http://www.xtras-log.de

Bergiusstr. 1
28816 Stuhr (bei Bremen)

+49 421 40 89 48 0
 bremen@xtras-log.de

Untermarkt 23
02826 Görlitz

+49 3581 79 240 – 0
 bremen@xtras-log.de

 http://xtras-log.de/

Barcelona

Via Augusta 13-15
D. 214
08006 Barcelona

(+34) 934 154 005

Valencia

Pl. Ajuntament 19
entl. D
46002 València

 (+34) 963 517 611

 Madrid

C./ Zurbano, 45
28010 Madrid

 (+34) 911 841 938

Mallorca

Quetglas 23
07013 Palma de Mallorca

(+34) 871 711 224

Xolyd Iberica

Praça Nuno Rodrigues dos Santos, 7
Escritório 7, 1600 171 Lisboa

 +35 1 21 825 80 39
info@xolyd.com
 www.xolyd.com

Xpand Ukraine LLC

45-49 Vozdvyzhenska Str., V45 BC, ofc. 701
04071 Kyiv, Ukraine

+380 44 251 36 36
info@xpandsoftware.com
www.xpandsoftware.com

Logiqstar Support

 Service Desk

Logiqstar wordt momenteel ondersteund door onze Microsoft Certified Partners. Zij bieden alle nodige service betreffende implementatie en support.

Hebt u een Service Level Agreement (SLA) met één van onze partners? Dan is de Logiqstar Service Desk voor u beschikbaar: Mail ons op  support@Logiqstar.com.

Support-Ticket indienen

Gelieve onderstaand formulier te vervolledigen. (U krijgt een kopie toegestuurd)
Uw melding

Kies de ernst:

In welke omgeving komt het probleem voor: (bv. acceptatie, productie...)

Omschrijving van het probleem:

Screenshots / Documentatie

(zip, txt, jpg/jpeg, png, PDF, xls, xlsx, doc, docx, ppt, pptx)

Nadat u op de knop 'indienen' klikt zou er een groen kadertje moeten verschijnen onder de knop met de boodschap "Thank you for submitting your ticket.".

 Garanties

Wij garanderen continuïteit tijdens kantooruren (Ma-Vr, 8:30 am tot 5:30 pm GMT +1). Afhankelijk van de ernst van uw probleem garanderen we volgende reageertijden:

Severity 3 (Normal) Severity 2 (High) Severity 1 (Critical)
Binnen 2 werkdagen. Statusupdates verschijnen op ons online ticket systeem. Binnen 8 kantooruren. Statusupdates verschijnen op ons online ticket systeem. We beginnen binnen 4 werkuren. Bij iedere status-update krijgt u feedback.

Klaar voor morgen

Het Logiqstar ‘Enhancement Plan’

helpt uw organisatie haar volle potentieel te bereiken met uw Microsoft Dynamics NAV oplossing. Wanneer u Logiqstar koopt en dus instapt als Microsoft Dynamics klant verwacht u dat de oplossing steeds vlot en performant blijft werken. Om dit soort maximale efficiëntie te garanderen is het van groot belang om over een serviceplan van topkwaliteit te beschikken.

Het Logiqstar Enhancement Plan geldt 365 dagen en wordt automatisch jaarlijks vernieuwd. Hiermee optimaliseert en beschermt u uw investering in Logiqstar en Microsoft Dynamics NAV door de productiviteit van uw medewerkers steeds te verbeteren en meteen mee te genieten van de laatste nieuwe innovaties en functionaliteit van zowel Microsoft Dynamics NAV als Logiqstar.

Als klant kunt u uiteraard dit ‘Enhancement Plan’ te allen tijde stopzetten.

  • Versie- en productupdates
  • Servicepacks & hotfixes
  • Tax and regulatory releases
  • Logiqstar Service en ondersteuning
  • Knowledge base
  • Training content (including documentation, training materials and learning plans)
  • Logiqstar support lifecycle

Logiqstar wordt steeds beter

Upgrade Versie

Ieder jaar publiceren we een grote upgrade die met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV geleverd wordt.

Product Update

We publiceren ook updates met functionele en product-technische informatie, soms in combinatie met de versie-upgrades. Als Microsoft nieuwe features toevoegt, volgt Logiqstar. (Zie ook ons Statement Of Direction)

Hotfixes

We verzorgen uiteraard ook hotfixes die je kan aanvragen en downloaden via de Logiqstar Service Desk (support).

De Logiqstar Support Lifecycle policy biedt een duidelijk overzicht van de ondersteuningstijdlijn. U krijgt inzichten in nieuwe technologie en innovaties die in de maak zijn met zicht op concrete releasedates. Zo kunt u als klant beter anticiperen op ingrijpende verbeteringen en valt u bij algemene wijzigingen niet uit de lucht. Met andere woorden: u krijgt zicht op de ontwikkeling van het hart van Logiqstar.

Het Logiqstar Enhancement Plan ondersteunt iedere nieuwe versie voor 5 jaar, of 2 jaar nadat de tweede versie-upgrade (n+2) is uitgekomen. Dit betekent dat de 2 laatste nieuwe Logiqstar versies steeds actief ondersteund worden.

Wanneer de Logiqstar Support Lifecycle policy verlopen is hebben zowel klanten als partners de mogelijkheid om het Extended Enhancement Plan aan te schaffen. Dit garandeert hotfixes voor versies van Logiqstar die niet langer ondersteund worden in het standaard Logiqstar Enhancement Plan.

Logiqstar is geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV en volgt diens levenscyclus.

Met andere woorden: Logiqstar is ondersteund zo lang Microsoft de onderliggende NAV versie ondersteunt. Microsoft ondersteunt de onderstaande producten uitsluitend wanneer het huidige of het direct daaraan voorafgaande service pack is geïnstalleerd. De ondersteuning omvat de bugfixes en updates die Microsoft ter beschikking stelt.

Microsoft ondersteunt het huidige service pack, en soms het direct daaraan voorafgaande service pack, voor onderstaande producten. Microsoft ondersteunt producten waarvoor het direct aan het huidige service pack voorafgaande service pack is geïnstalleerd gedurende een periode van maximaal twaalf maanden na de algemene beschikbaarheid van het huidige service pack. Afhankelijk van de datum waarop het service pack wordt uitgebracht, wordt het direct daaraan voorafgaande service pack mogelijk minder dan 12 maanden ondersteund.

De statement of direction omvat een korte historiek en de strategische koers voor Microsoft Dynamics NAV, samen met meer details en plannen voor de volgende release.

Logiqstar streeft er naar om een geüpgrade versie van de gecertificeerde modules beschikbaar te stellen binnen de 6 maanden na elke major release van Dynamics NAV.