All-in-One

Logistieke Software

Betekenen uw huidige systemen een rem op uw groei? Dan is het tijd voor Logiqstar!

 

Ons transparante softwarepakket versnelt de groei van logistieke dienstverleners door u overzicht én complete controle te bieden over uw complexe bedrijfsprocessen, zowel operationeel en financieel. Niets wordt er nog aan het toeval overgelaten.

Het Logiqstar-platform biedt u 1 oplossing om al uw processen te managen, vanaf het eerste contact met de klant of leverancier, over de handling tot aan de facturatie en betaling. Al uw data zijn continu raadpleegbaar én bruikbaar door elke betrokken partij. Zonder papieren documenten. Zonder dubbele ingave.

Het platform ondersteunt truck-, water-, trein- én luchtvracht. Logiqstar werkt modulair, u kan uw platform geleidelijk aan uitbouwen. Het is uitermate flexibel en past zich eenvoudig aan aan uw specifieke eisen en de actuele wetten en overheidsregels.

Logiqstar is gebouwd op Microsoft Dynamics NAV. Het platform voelt aan als maatwerk, doch 90% is standaard.

Alle voordelen van Microsoft Dynamics NAV gelden dus ook voor Logiqstar: eenvoudig in gebruik, familiair, compleet, schaalbaar én compatibel met alle andere Microsoft-toepassingen zoals Office 365 (word, excel, outlook …) en SharePoint.  Het kan on premise én in de cloud gebruikt worden en is internationaal ondersteund door meer dan 4.000 gecertificeerde softwarebedrijven.

Dankzij Logiqstar blijft u een betrouwbare en succesvolle partner voor uw klanten en een moderne werkgever voor uw medewerkers. Geen wonder dus dat wereldwijd duizenden medewerkers van havenbedrijven, expediteurs, douane-agentschappen en logistieke bedrijven dagelijks ons platform gebruiken.

Gebouwd voor en door logistieke experts!

Logiqstar is het resultaat van ruim 25 jaar wereldwijde ervaring in de ontwikkeling en implementatie van financiële en logistieke oplossingen in nauwe samenwerking met klanten en partners. Ons team bestaat uit:

Business consultants

met een specifieke logistieke achtergrond

Applicatie consultants

met jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics platform

Ontwikkelingsafdeling

Een eigen ontwikkelingsafdeling die de technologische evoluties van zeer dichtbij opvolgen

Onze geschiedenis

– Overname door de Van Roey ICT Group

Logiqstar wordt overgenomen door de Van Roey ICT Group, die – naast Logiqstar – bestaat uit Webstore.be en VanRoey.be. Deze overname verstevigt de positie van Logiqstar zowel nationaal als internationaal. Met VanRoey.be als partner krijgt u als Logiqstar klant meer zekerheid.

Het dienstenpakket van de Van Roey ICT Group is dan ook veel breder:

 • een online ICT-shop (Webstore)
 • een strategische ICT-partner die haar klanten Managed services en – staffing aanbiedt. Maar ook concrete Security, Cloud, Mobile-oplossingen en Applications (VanRoey.be)

Naast Pat Van Roey (General Manager van de Van Roey ICT Group en hoofdaandeelhouder) blijft mede-oprichter Eric Robbeets nauw betrokken bij Logiqstar. Lees ook het nieuwsbericht dat hierover verscheen.

Logiqstar is born.

Om continuïteit en technologische vernieuwing van het platform te garanderen, werd het gebouwd op de internationaal ondersteunde software Microsoft Dynamics NAV, een handelsmerk voor ERP (Enterprise Resource Planning) en CRM (Customer Relationship Management).  Eric en Tom omringen zich met een team van experts en bouwen een ontwikkelingsafdeling in Kiev uit.

A star is born

Eric Robbeets en Tom Young ervaren in de praktijk dat logistieke dienstverleners nood hebben aan een geïntegreerd en internationaal ERP- en CRM-pakket. De markt biedt geen antwoord. Eric en Tom bundelen hun jarenlange ervaring in logistiek (management, operations én ICT) en beginnen een platform uit te bouwen.

It’s all

in the name

Verklaring naam en baseline

De naam Logiqstar en de baseline Navigate to Bright Logistics verraden de veelzijdigheid van het platform:

Logiq
 • Logistiek, Logisch
  de gebruiksvriendelijkheid van het platform
 • Met Q van Quality, de kwaliteit van de oplossing
Navigate
 • Verwijst naar het ondersteunende platform Microsoft Dynamics NAV (oorspronkelijke naam Navigate);
 • Wil ook uitstralen dat klanten kunnen vertrouwen op Logiqstar om hun groei in goede banen te leiden;
 • Transport en navigatie gaan dan ook hand in hand.
Star
 • Sea, Truck, Air & Rail
 • Star staat voor de verschillende vervoersmodi die het platform ondersteunt
Bright
 • Bright staat voor de intelligentie van het ERP- en CRM-pakket.
 • Logiqstar is een transparante en slimme oplossing die logistieke dienstverleners doet schitteren.

Logiqstar Certified Partners

Via het Partner Management programma van Logiqstar zijn volgende Microsoft Partners reeds Logiqstar Certified om volledig autonoom alle services te bieden betreffende commercialisering, implementatie en support.